2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Terenul instabil din Wonderland a întârziat și finalizarea sălii polivalente. Când se vor juca primele meciuri acolo:

Terenul instabil din zona Wonderland nu a afectat numai pârtia de schi. Se pare că inclusiv la Sala Polivalentă care a amenajează acolo a fost nevoie de lucrări în plus pentru stabilizare. Mai exact în jur de 660 de piloți au fost folosiți pentru stabilizarea terenului.

Sala Polivalentă care se construiește în Wonderland va fi gata abia în primăvară, a anunțat președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live. Se pare că acestea sunt în întârziere, tocmai din cauza terenului instabil.

Studiile geo realizate înainte de demararea construcției au arătat Consiliului Județean că este nevoie de lucrări de stabilizare a terenului, care au prelungit termenul de execuție cu jumătate de an.

Președintele CJ Radu Moldovan asigură însă că sala va fi pregătită pentru următorul sezon competițional:

„Se întârzie unele materiale, au fost câteva lucrări de stabilizare a dealului, s-au pus 659 de piloți. Am făcut studii geo serioase și ne-au arătat că fără niște lucrări importante de stabilizare nu putem face lucrul acesta. Atunci s-a prelungit termenul cu 6-7 luni, dacă nu mă înșel. În luna mai va fi gata. Viitorul sezon competițional va începe în noua sală care este o bijuterie, complexul sportiv”, a precizat Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.