11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Ți-e dor de gustul bun de la Taverna Dogarilor?! Comandă acasă! Simplu, transport GRATIS!

Taverna Dogarilor rămâne unul dintre cele mai iubite locuri de luat masa din oraș, iar nu puțini sunt cei care regretă că nu mai pot lua aici, o vreme, prânzul sau cina. Pentru cei care au dus dorul gustului de la Taverna Dogarilor, să știți că restaurantul s-a redeschis, iar preparatele din meniu sunt doar la un telefon distanță.

Restaurantul Taverna Dogarilor a fost închis o vreme, dar acum a revenit cu forțe proaspete și rămâne deschis în continuare pentru livrări. Preparatele care poartă amprenta și gustul restaurantului vin acum direct pe masa de acasă sau de la birou!

Cei care duc dorul meniului foarte iubit și căutat de aici, pot să se bucure de el acolo unde comandă să fie livrat orice preparat din meniu, inclusiv meniul zilei, pentru care, în condiții normale, trebuia să ți-l rezervi înainte de ora 12, ca să fii sigur că-l mai prinzi.

De orice vi se face dor din meniul lor (mai puțin mușchiul de vițel sau de porc la piatră încinsă – asta pentru că are o servire specială) puteți comanda telefonic, la numerele 0363 401 273 sau 0744 930 183. Iar dacă vreți să răsfoiți tot meniul, ca să vă alegeți altceva – puteți să o faceți on-line accesând www.tavernadogarilor.ro.

Restaurantul va fi deschis de luni până vineri, între orele 11:00 – 19:00, iar preparatele pe care vi le doriți sunt la un telefon distanță și câteva zeci de minute pentru pregătire. Pentru transport nu vă faceți griji, restaurantul se ocupă de asta și nu trebuie să scoateți din buzunar nici un leu în plus fiindcă livrarea e gratuită!

Pentru a rămâne la curent cu noutățile de la Taverna Dogarilor și pentru a consulta meniul zilei, puteți să dați un like paginii de Facebook – Taverna Dogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...