26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Tineri și neliniștiți: Un tânăr ce ascundea țigări de contrabandă, plimbat cu mașina de o minoră. Un altul, reținut pentru furt

Tinerii par să-și facă de cap, chiar dacă asta înseamnă să încalce legi. Unul a fost reținut de polițiști pentru furt. Altul a fost depistat cu țigări ce se bănuiește a proveni din contrabandă. Iar ca să fie și mai interesant, acesta era plimbat cu mașina… de o minoră.

Polițiștii au avut de lucru ieri cu doi tineri și… o minoră. Aceștia au fost prinși încălcând legile. Unul chiar a fost reținut.

„Boss” de Bistrița, cu sute de țigarete, plimbat cu mașina de o… minoră

Polițiștii au oprit ieri, în trafic, În Prundu Bârgăului, o mașină. Când au făcut verificările au rămas uimiți.

La volan se afla o minoră, de 16 ani, din Bistrița. Pasager în mașină era un tânăr de 20 de ani, tot din Bistrița. Acesta avea asupra sa și 800 de țigarete.

Există suspiciunea că ar proveni din activități de contrabandă. Țigaretele au fost predate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care a dispus confiscarea acestora, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În ce privește minora, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

A furat un tractor și a fost reținut de polițiști

Un bărbat de 55 de ani, din Tiha Bârgăului, a anunțat poliția că i-a fost furat tractorul, în valoare de 20.000 de lei. Acesta i-a fost sustras din curte, în noaptea de 13/14 noiembrie.

Ieri, în urma verificărilor, polițiștii au identificat făptașul.

„Astfel, la data de 15 noiembrie a.c., în cadrul investigațiilor efectuate în dosarul penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință, polițiștii Secției 2 au identificat un tânăr, de 24 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei. Tractorul în cauză a fost recuperat și predat persoanei păgubite. Față de tânărul de 24 ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunerea luării unei măsuri preventive”, explică polițiștii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...