12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Tinerii fără job pot primi 25.000 de euro pentru a-și pune pe picioare o afacere

Ministrul Fondurilor Europene va împărți 42 de milioane de euro pentru tinerii între 16 și 29 de ani, care nu au job. Aceștia vor primi 25.000 de euro să își pună pe picioare o afacere. Bistrița-Năsăud, printre județele eligibile.

Vizați sunt tinerii cu vârsta între 18 și 29 de ani, care nu mai urmează nicio formă de învățământ și nu au reușit să se angajeze. Potrivit Mediafax, aceștia pot beneficia de educație antreprenorială, iar la final de proiect pot primi 25.000 de euro să își pună pe picioare o afacere.

Ministerul Fondurilor Europene estimează că vor fi sprijiniți în jur de 670 de tineri să-și deschidă afaceri. Doar 23 de județe sunt incluse în acest proiect. Printre ele se numără și Bistrița-Năsăud.

Tinerii care vor să beneficieze de aceste fonduri trebuie să nu aibă un loc de muncă, să fie înregistrați la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă și să aibă domiciliul într-unul din județele incluse în proiect.

Odată deschise micile afacere, acestea trebuie să aibă minim un angajat și să funcționeze măcar un an pe perioada implementării proiectului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?