20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Topul liceelor din Bistrița-Năsăud, după promovabilitatea la Bacalaureat. Liceul Creștin Logos – singurul cu 100% promovare!

Bacalaureatul rămâne cel mai bun barometru pentru calitatea liceelor din țară. În Bistrița-Năsăud, ocupanții primelor 4-5 locuri sunt aceeași, schimbându-se ușor ierarhia de la un an la altul. De ani de zile, singurul liceu cu promovabilitate 100% este Liceul Logos.

Singurul liceu unde toți cei care au susținut examenul de Bacalaureat au obținut note de trecere este Logos. 26 de absolvenți au susținut probele examenului de Bacalaureat și toți au obținut note de trecere.

Pe locul al doilea la promovabilitate se situează Colegiul Național „Andrei Mureșanu” cu 98,6% (din cei 220 de elevi care au susținut Bacalaureatul l-au luat 217).

Pe locul al treilea este, culmea, Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, cu o promovabilitate de 98,25% ( din 229 de absolvenți care au susținut Bacalaureatul au obținut notă de trecere 225).

La Colegiul Național Liviu Rebreanu s-a obținut și singura medie de 10 din județ. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Diana Timiș, șefa de promoție a CNLR, a aflat de la mama ei că a luat 10 pe linie la Bacalaureat: „Am muncit mult și constant”

Pe locul al patrulea este Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud, cu o rată de promovabilitate de 97,7% (176 din 180 au obținut notă de trecere). Liceul „Tudor Jarda” este pe locul al cincilea, cu o rată de promovabilitate de 94%.

Pe locul al 6-lea este Liceul „Solomon Haliță” din Sângeorz-Băi, cu o rată de promovabilitate de 92,06%, pe locul al 7-lea Colegiul Național „Petru Rareș” cu o rată de promovabilitate de 89,88%, pe locul al 8-lea este Liceul Tehnologic Ion Căian Românul, cu o rată de promovabilitate de 89,5%, fiind urmat pe locul al 9-lea de Liceul Teoretic „Radu Petrescu” cu o rată de promovabilitate de 87,5%, pe locul 10 este Liceul Sanitar Bistrița, cu o rată de promovabilitate de 86,36.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.