19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Tovarășu’ Crețu, să luați și bibelourile la plecare… Mulțumim!

Ne-a pus Ovidiu Crețu în 12 ani de mandat struți și mere prin tot orașul, să ne ajungă. Nu vrem să-l mai reținem mult, doar să-l rugăm să-și ia bibelourile la plecare. Și televizoarele care nu merg. Mulțumim. Ne vedem pe pârtie, evident, păstrând distanța socială, cam 700 km. Crețu în Austria, noi pe Cocoș. Nu-i frumos?

12 ani în care ne-am ales cu struți, mere, sensuri giratorii să ne ajungă, o pârtie de schi care să ne arate bogăția (ne permitem, mă!), un oraș în care blocul din stânga nu se asortează cromatic cu cel din dreapta. Ne-a reabilitat și ștrandul, acu e rândul dânsului să-și facă piscină și să se retragă la o pensie liniștită și lungă.

Că nu-i dorim răul, îi dorim să trăiască mult și bine, până prindem și noi un primar bun să facă din orașul ăsta o bijuterie, nu un loc din care să-ți dorești să fugi și din care copiii fug cât văd cu ochii și nu se mai întorc. Și el să se uite ce putea face și n-a făcut și să-l roadă pizma că e altul mai bun ca el.

Și dacă tot își face viitorul fost primar piscină, ne-am gândit să-i facem cadou bibelourile de ni le-a pus prin oraș, struții și merele. Sperăm că aici măcar cădem de acord toți. Să le ia, dom’le, și să le pună în jurul piscinei, de decor, cum le-a pus prin toată Bistrița. N-are cum să nu-i placă, asta ar fi culmea. I-au plăcut, le-a luat, să le stăpânească fericit, să-i amintească de noi.

Și să ia și televizoarele ălea de nu merg da ni le-a montat prin tot felul de proiecte prin oraș, cum e ăsta pe care-l păzește struțu de la intrarea pe Pietonal. Și dacă mai sunt prin oraș care nu merg să le ia și pe ălea și când e campania de recilare deșeuri să-i sune el pe ăia să ducă gunoiul, să nu ne creadă proști tot pe noi ăia de la reciclare electronice. Și-or scăpa vreun ochi pe cât a costat și iar suntem de minunea lumii. A fost suficient că ne-am făcut de râs cu pârtia, să rămână atât.

Și ce să mai ia tovarășu’ Crețu la plecare? Ia ziceți voi aici…

,

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.