12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

BISTRIȚA – Șantier pe Republicii, timp de o lună! CUM se va circula:

Municipalitatea a anunțat lucrări pe Bulevardul Republicii. Astfel, circulația pe cea mai tranzitată arteră din Bistrița va avea de suferit. CUM se va desfășura traficul auto:

Timp de o lună de zile, municipalitatea și-a propus să execute lucrări pe Bulevardul Republicii.

Direcția Servicii Publice Bistrița are programate lucrări de:

 • înlocuire borduri
 • montat sistem de irigații
 • refacere gazon
 • și înlocuire arbori la scuarul de pe partea carosabilă a Bulevardului Republicii.

Vă anunțăm că lucrările menționate se desfășoară concomitent în perioada 20.10.2022-20.11.2022 scrie pe pagina de Facebook a Primăriei Bistrița.

Lucrările se vor face etapizat.

În primul rând, vom lucra pe sensul de mers Gării – 1 Decembrie. Apoi vom veni cu lucrările pe celălalt sens de mers, dinspre Prefectură spre Poliție. Pe timpul lucrărilor va fi închisă DOAR banda de mers de lângă scuar, deci va rămâne liberă o bandă. În plus, NU se va închide banda de lângă scuar de la un capăt la celălalt al Bulevardului, ci pe porțiuni” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSP Bistrița, Ioan Crețiu.

Astfel, în intervalul orar 08.30 – 20.00, nu se va putea circula pe banda dinspre scuar, pe porțiunile următoare, în funcție de cum avansează lucrările:

 • strada Gării – strada Mihai Eminescu
 • str. Mihai Eminescu- str. Zimbrului
 • str. Zimbrului – str. Spiru Haret
 • str. Spiru Haret – str. Ursului
 • str. Ursului – str. Barbu Ștefănescu Delavrancea
 • str. Barbu Ștefănescu Delavrancea – Piața Petru Rareș.

Rugăm riveranii și participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și colaborare” este mesajul transmis de municipalitate.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Oare astia de la IGSU, SVSU si ce dracu de institutii de raspuns în caz forta majora or mai fi ce parere au ca orasul asta va fi complet blocat?
  In cazul unui dezastru, gen incendiu major, cutremur, se rupe baraju’l de la Colibita si ne ducem toti dracului cum va fi evacuata populatia?
  Ne duce primarul cu cârca pe fiecare?!?

 2. Uimitul!
  Este sport extrem sa ieși cu mașina în oraș cu treaba, atât de multe străzi și bucăți de străzi sunt restricționate, încât toți șoferii se înghesuie sa își găsească un drum de stai mai mult în coloana, cheltui benzina aiurea și te enervezi. Dacă mergi pe jos nu gândi ca ești privilegiat, pe Independentei de exemplu și nu numai, frumusețea de trotuar larg, elegant, acum a devenit un teren minat cu gropi, bucăți de drum lăsate din vara neterminate de îți poți rupe picioarele, cabluri electrice ieșite deasupra trotorului cu 1m chiar 2m.este ceva trist sa te gândești ce frumos arata orașul anul trecut și în ce hal e acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.