26.5 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Trei bărbați au jefuit o casă din Rodna. Printre lucrurile furate, și un pistol

O femeie din Rodna a cerut ajutorul poliției, după ce a văzut că a fost jefuită. Din casă îi lipseau bani și un pistol. Polițiștii au lucrat cu operativitate, reușind în scurt timp să prindă hoții, care erau deja la zeci de kilometri depărtare.

Zeci de polițiști au colaborat ieri pentru a depista trei hoți. Aceștia au fost anunțați de o femeie de 43 de ani, din Rodna, că a fost jefuită. Făptașii i-au luat o sumă mare de bani și un pistol cu aer comprimat.

În urma activităților complexe informative și de investigare desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost identificați, localizați și depistați 3 bărbați, bănuiți de comiterea faptei. Doi dintre aceștia, ambii din Rodna, de 31 de ani, respectiv 37 de ani au fost depistați de polițiști pe raza municipiului Bistrița. Cel de-al treilea, un bărbat, de 50 de ani, din județul Suceava a fost depistat pe raza orașului Vatra Dornei”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Deoarece hoții au fost identificați rapid, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. E vorba de suma de 6.420 euro și 38.300 lei. Totodată a fost recuperat și pistolul cu aer comprimat, pe care femeia îl deținea legal.

Polițiștii de la Investigații Criminale continuă cercetările. Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud va dispune măsurile legale, în acest caz de comitere a infracțiunii de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...