22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Turiștii care ne bat țara – îndrumați de la Bistrița. Ministerul Turismului își deschide birou în județul nostru

Ministerul Turismului pregătește noi birouri teritoriale, pentru a se asigura că acoperă toate zonele turistice ale țării și le promovează cum se cuvine. Unul dintre aceste birouri va fi deschis în Bistrița-Năsăud.

Ministerul Turismului pregătește noi birouri în afara țării, prin intermediul cărora să promoveze România, printre străini.

Rolul reprezentanțelor externe este acela de a stimula fluxul turiștilor străini către România, dar și de a facilita și crea noi colaborări pentru operatorii din turism, de a ține legătura cu turoperatorii străini și de a promova destinația în rândul specialiștilor.

Potrivit news.ro, la aceste birouri externe se vor adăuga și 5 interne. Una dintre reprezentanțele teritoriale interne va fi amenajată în Bistrița-Năsăud, iar celelalte în Suceava, București, Harghita și Sibiu. În prezent, în cadrul Serviciului Turism Intern funcționează 12 reprezentanțe teritoriale.

Odată cu înființarea celor 5 reprezentanțe noi vor fi acoperite toate regiunile turistice ale țării, asigură reprezentanții Ministerului Turismului.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!