25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Un adolescent a sunat la poliție să ceară ajutor: mama îi era snopită în bătaie. Cum s-a terminat totul:

Unul dintre copiii adolescenți ai unei femei din Anieș a cerut ajutor poliției, după ce mama sa a fost luată de bătaie de tatăl. Asta după ce bărbatul i-a și furat o sumă de bani femeii. Cum s-a terminat totul:

Incidentul s-a petrecut aseară, la locuința familiei, din Anieș. Prima care a chemat poliția a fost chiar femeia, după ce bărbatul i-a furat o sumă de bani pe care îi împrumutase de la o vecină. Mai mult, îi luase la bătaie și pe cei doi copii de 12 și 17 ani.

A intervenit un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist a intervenit la fața locului și a întocmit dosar penal pentru furt și violență în familie. Femeia a refuzat însă emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

După plecarea oamenilor legii, unul dintre copiii femeii a sunat din nou la 112 și a anunțat faptul că tatăl lor o agresează pe mamă.

„Bărbatul care se manifesta agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar polițiștii au emis împotriva lui ordin de protecție provizoriu, fiind evacuat din locuință”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...