4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Un adolescent a sunat la poliție să ceară ajutor: mama îi era snopită în bătaie. Cum s-a terminat totul:

Unul dintre copiii adolescenți ai unei femei din Anieș a cerut ajutor poliției, după ce mama sa a fost luată de bătaie de tatăl. Asta după ce bărbatul i-a și furat o sumă de bani femeii. Cum s-a terminat totul:

Incidentul s-a petrecut aseară, la locuința familiei, din Anieș. Prima care a chemat poliția a fost chiar femeia, după ce bărbatul i-a furat o sumă de bani pe care îi împrumutase de la o vecină. Mai mult, îi luase la bătaie și pe cei doi copii de 12 și 17 ani.

A intervenit un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist a intervenit la fața locului și a întocmit dosar penal pentru furt și violență în familie. Femeia a refuzat însă emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

După plecarea oamenilor legii, unul dintre copiii femeii a sunat din nou la 112 și a anunțat faptul că tatăl lor o agresează pe mamă.

„Bărbatul care se manifesta agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar polițiștii au emis împotriva lui ordin de protecție provizoriu, fiind evacuat din locuință”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.