9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Un botoșănean a ajuns în arest după ce și-a lovit concubina, o tinerică bistrițeancă

O tânără din Bistrița a ajuns la spital, după ce concubinul ei a lovit-o. Botoșăneanul a ajuns în arestul poliției, pentru 30 de zile. Mai ales că era deja în control judiciar, tot pentru lovire și violențe.

Un tânăr de 20 de ani, din Dorohoi, județul Botoșani, a ajuns ieri în arestul poliției bistrițene.

Concubina acestuia este o tânără bistrițeancă și moldoveanul i-a „aplicat” câteva lovituri. Tânăra a ajuns la spital și are nevoie de câteva zile de îngrijiri.

Cum botoșăneanul se afla în control judiciar, polițiștii nu au mai stat pe gânduri și l-au arestat pentru 30 de zile.

„La data de 3 septembrie a.c., Judecătoria Bistrița a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a unui tânăr de 20 de ani, din Dorohoi, cercetat pentru lovire sau alte violențe. În fapt, la data de 2 septembrie a.c., o tânără de 19 ani, din Bistrița, a sesizat faptul că, în timp ce se afla într-o locuință din Bistrița, ar fi fost lovită și ameninţată de către tânărul de 20 de ani, concubinul ei. Aceasta prezenta leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Întrucât tânărul se afla sub măsura preventivă a controlului  judiciar, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii au propus măsura arestării preventive a acestuia. În prezent, tânărul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bistrița-Năsăud, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, explică reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...