18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Un copil de 17 ani, principalul suspect în cazul presupusei crime de la Coșbuc. Acesta devine major peste câteva zile

Joi seara, un copil de 17 ani a fost reținut, fiind principalul suspect al unei presupuse crime. Acesta este bănuit că l-ar fi împins în cuva unei centrale termice a unei fabrici de prelucrare a lemnului pe un coleg de muncă de 61 de ani.

Procurorii au indicii serioase că bărbatul de 61 de ani dispărut miercuri seara a murit, ars de viu. Aceștia au probe care le sugerează că ar fi vorba despre o crimă, iar în spatele sale s-ar afla un tânăr de 17 ani, care, culmea, peste doar câteva zile împlinește 18 ani.

Tânărul s-ar fi aflat la muncă alături de bărbatul de 61 de ani, care era paznicul fabricii și care mai avea drept atribuții să verifice centrala termică ce alimenta uscătoarele unității de prelucrare a lemnului.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat intrând de mai multe ori în camera centralei termice, alături de tânărul de 17 ani. La un moment dat, doar tânărul a mai ieșit în fugă din camera respectivă.

Se pare că acesta ar fi recunoscut în prima fază în fața anchetatorilor că bărbatul a căzut în cuva centralei termice și mai apoi a ajuns în centrala termică a fabricii. Ulterior, acesta nu a mai recunoscut că are de a face cu această odioasă crimă.

Tânărul de 17 ani era „în probe” la fabrica respectivă de câteva luni bune. Acesta urma să fie angajat cu forme legale odată ce împlinea 18 ani. Culmea, tânărul devine major chiar luna aceasta.

Suspectul principal locuiește la doi pași de fabrică, alături de mamă, tatăl adoptiv și fratele vitreg. Cei patru locuiesc în clădirea care pe vremuri a adăpostit gara din localitate.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...