-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Un doljean dispărut de aproape doi ani, găsit la o fermă din Bistrița

Un bărbat din județul Dolj a dispărut de acasă în urmă cu aproape doi ani. Acesta se adăpostea la o fermă de lângă Bistrița. Polițiștii l-au găsit și au anulat căutarea la nivel național.

Un bărbat de 31 de ani din județul Dolj a dispărut de acasă în ianuarie 2018. Familia acestuia a contactat imediat Poliția care l-a dat în urmărire la nivel național. La aproape doi ani de la sesizarea dispariției, polițiștii bistrițeni l-au găsit pe bărbat la o fermă din apropierea Bistriței.

„La data de 29 august a.c., în jurul orelor 09:30, polițiștii Biroului de Ordine Publică, cu sprijinul colegilor lor de la Inspectoratul de Poliție Județean Dolj l-au depistat pe un bărbat de 31 ani, din Drăgotești, județul Dolj, care figura ca fiind dispărut din data de 22 ianuarie 2018. Acesta a fost găsit de polițiști la o fermă, din apropierea municipiului Bistrița.”, informează reprezentanții IPJ BN.

După ce a fost găsit, măsura căutării la nivel național a fost revocată de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

Foto @ Meat.Milk.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...