-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Un hoț cu pasiune pentru tradiție, cadorisit cu dosar penal

Moș Nicolae a venit mai repede pentru un bistrițean. Doar că nefiind cuminte, nu a primit ceva bun. Hoțul cu pasiune pentru tradiție s-a ales cu dosar penal. Ce s-a întâmplat:

Un bistrițean s-a plimbat printr-un supermarket. A văzut o ie care i-a plăcut, așa că a luat-o de pe raft. Și-a luat niște uleiuri esențiale și o forfecuță. Cu ceva gânduri mari de a se aranja și impresiona.

Nimic nou, până aici. Doar că bărbatul a trecut de casele de marcat fără să plătească produsele. Jandarmii au fost pe fază. Așa că s-au „transformat” în Moș Nicolae și l-au cadorisit cu un dosar penal.

Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au întocmit actele de sesizare pe numele unui bărbat de 39 de ani, care a sustras mai multe produse nealimentare şi de igienă personală de pe rafturile unui supermarket. La ieşirea din magazin acesta trecut de casele de marcat fără să achite produsele alese de pe rafturi. Ca urmare, jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei Bistriţa, pentru continuarea cercetărilor”, transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: