14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Un miliard de euro din fonduri europene au intrat în județ, în ultimii 6 ani

Deși pare greu de crezut, în total, județul nostru a atras un miliard de euro din fonduri europene, în ultimii 6 ani. Bistrița-Năsăud este astfel în topul județelor la absorbția de fonduri europene.

Pentru a le închide gura cârcotașilor care spun că în județul nostru nu prea se fac investiții, deputatul Daniel Suciu a făcut cunoscută suma provenind din fonduri europene care a intrat în Bistrița-Năsăud, în ultimii 6 ani.

„Județul Bistrița-Năsăud este campion absolut la absorbția de fonduri europene. Am depășit borna de un miliard de euro. Este vorba despre ultimii 6 ani și ceva, din 2012 încoace”, a declarat Daniel Suciu, într-o conferință de presă.

Acesta a ținut să precizeze că suma include absolut toate programele și proiectele finanțate din fonduri europene și toate instituțiile și primăriile din județ.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?