-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Un milion de euro de la „Imperiul Leilor”, pentru Nina și Ioan Rus

Chef Nina Rus, cunoscută după ce a participat la mai multe evenimente și show-uri de gătit televizate și soțul ei, Ioan Rus, au participat la emisiunea „Imperiul Leilor” de pe PRO TV, unde a primit un milion de euro pentru a-și dezvolta afacerea.

Nina Rus are o păstrăvărie în Romuli care funcționează de 10 ani, afacerea este pe profit, iar rulajul depășește anual un milion de lei.

În acest moment, Nina și Ioan Rus au nevoie de bani pentru a-și dezvolta afacerea.

„Noi avem o păstrăvărie care funcționează de 10 ani, mai avem un mic restaurant și o secție de producție în care facem diverse produse doar din pește. Vrem să facem încă o păstrăvărie pentru că nu ne ajunge peștele nici de consum, de livrare către cetățeni, nici gând de livrat către alte magazine sau hipermarketuri și nici ca să facem producție. Avem o sală în lucru pentru 200 de persoane, avem o pensiune cu opt camere, mai trebuie dotările interioare. Acum suntem în procedură de achiziție, am câștigat un proiect prin fonduri europene și în următoarele luni le vom da drumul”, a spus Nina în emisiunea televizată.

Unul dintre leii emisiunii, Dragoș Petrescu, a pus la bătaie un milion de euro pentru trei sferturi din afacere – 75%. 500.000 de euro trebuie să fie returnați, iar mai apoi acțiunile domnului Pătraru vor scădea la 49%.

Condiția era ca Nina să uite de afacerea cu pește în prealabil și să se axeze pe o pensiune cu peste 40 de locuri de cazare.

Nina și Ioan Rus nu au refuzat, însă au negociat ca un milion de euro pentru 49% din afacere, fără să existe condiții. Aici au rămas și leii, iar Soții Rus au plecat acasă cu un milion de euro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...