24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Un milion de euro de la „Imperiul Leilor”, pentru Nina și Ioan Rus

Chef Nina Rus, cunoscută după ce a participat la mai multe evenimente și show-uri de gătit televizate și soțul ei, Ioan Rus, au participat la emisiunea „Imperiul Leilor” de pe PRO TV, unde a primit un milion de euro pentru a-și dezvolta afacerea.

Nina Rus are o păstrăvărie în Romuli care funcționează de 10 ani, afacerea este pe profit, iar rulajul depășește anual un milion de lei.

În acest moment, Nina și Ioan Rus au nevoie de bani pentru a-și dezvolta afacerea.

„Noi avem o păstrăvărie care funcționează de 10 ani, mai avem un mic restaurant și o secție de producție în care facem diverse produse doar din pește. Vrem să facem încă o păstrăvărie pentru că nu ne ajunge peștele nici de consum, de livrare către cetățeni, nici gând de livrat către alte magazine sau hipermarketuri și nici ca să facem producție. Avem o sală în lucru pentru 200 de persoane, avem o pensiune cu opt camere, mai trebuie dotările interioare. Acum suntem în procedură de achiziție, am câștigat un proiect prin fonduri europene și în următoarele luni le vom da drumul”, a spus Nina în emisiunea televizată.

Unul dintre leii emisiunii, Dragoș Petrescu, a pus la bătaie un milion de euro pentru trei sferturi din afacere – 75%. 500.000 de euro trebuie să fie returnați, iar mai apoi acțiunile domnului Pătraru vor scădea la 49%.

Condiția era ca Nina să uite de afacerea cu pește în prealabil și să se axeze pe o pensiune cu peste 40 de locuri de cazare.

Nina și Ioan Rus nu au refuzat, însă au negociat ca un milion de euro pentru 49% din afacere, fără să existe condiții. Aici au rămas și leii, iar Soții Rus au plecat acasă cu un milion de euro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.