24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Un minor și un adolescent riscă să ajungă după gratii pentru că au mințit!

E vorba despre un adolescent de 17 ani și un tânăr de 26 de ani. Aceștia au fost martorii unei infracțiuni. Dar când au fost audiați, au decis să mintă. Acum sunt reținuți și riscă să ajungă după gratii.

Astăzi, în fața judecătorilor bistrițeni vor ajunge doi tineri din Budacu de Jos. Amândoi au fost audiați ca martori într-un dosar penal.

Doar că aceștia au hotărât să mintă cu privire la modul în care a avut loc evenimentul. Așa că polițiștii, după ce au descoperit acest lucru, au decis să-i rețină. Și vor să-i pună după gratii 30 de zile.

„La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi tineri de 17, respectiv 26 de ani, ambii din Budacu de Sus, cercetați pentru comiterea infracţiunii de mărturie mincinoasă. În cadrul cercetărilor efectuale, s-a stabilit faptul că, cei doi fiind audiaţi în calitate de martori într-un dosar penal de conducere fără permis, aflat pe rolul Judecătoriei Bistriţa ar fi făcut afirmaţii mincinoase, cu privire la împrejurările despre care au fost audiaţi. Tinerii vor fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Bistrița cu propunerea de arestare preventivă”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...