18 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Un tânăr din Vatra Dornei a furat alimente din 7 magazine din Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 20 de ani din Vatra Dornei a fost plasat în control judiciar pentru 60 de zile după ce a furat alimente și alte bunuri din 7 magazine din județul nostru.

La data de 15 martie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate în 7 cazuri de furt calificat, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița au identificat un tânăr de 20 de ani din Vatra Dornei, bănuit de comiterea faptelor.

La aceeași dată, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile„, informează IPJ BN.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada septembrie-noiembrie 2023, tânărul a pătruns în incinta mai multor magazine, de unde ar fi sustras alimente și alte bunuri.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat aproape în întregime.

Polițiștii Biroului de Investiții Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările pentru documentarea cauzelor sub toate aspectele”, mai spune sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?