12.3 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

UNDE găsești cozonacii și pasca de la Delice Pan – Tiha Bârgăului

Doar câteva zile ne mai despart de sărbătoarea de Paște, iar cei de la Delice Pan sunt pregătiți să vă pună pe masa de sărbătoare tot ce doriți! Iată unde găsiți produse proaspete de patiserie, Pască sau cozonaci delicioși:

Cornulețe cu gem, saleuri, brânzoaice sau cozonaci cu mac și cu nucă – toate vor fi pregătite cu multă pasiune și răbdare de brutarii de la Delice Pan, pentru ca voi să aveți parte de sărbători îmbelșugate. 

Chiar dacă nu ați făcut comandă în prealabil, nu strică să aflați că produsele Delice Pan vă stau încă la dispoziție, în magazinele din Bistrița, Tiha Bârgăului și Colibița! 

De asemenea, produsele de patiserie, cozonacii sau Pasca se pot achiziționa și din magazinul Selgros Bistrița. 

În contextul pandemiei în care ne aflăm, prioritatea noastră este siguranța dumneavoastră alimentară, dar și protejarea echipei noastre. Vă asigurăm că produsele noastre sunt pregătite în condiții de igienă maximă. Vă îndemnăm ca în această perioadă să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!”, subliniază cei de la Delice Pan. 

Numărul de telefon la care puteți face comenzi sau vă puteți informa despre gama de produse este 0758.765.528

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.