12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Unul dintre ucigașii bătrânului de pe Împăratul Traian, trimis în judecată. Câți ani de închisoare riscă:

La începutul lunii februarie, un bărbat de 71 de ani a fost găsit decedat în locuința sa. La câteva zile distanță, ucigașii acestuia au fost identificați. Ambii au ajuns în arest preventiv. Unul s-a sinucis, iar cel de-al doilea a fost trimis în judecată. Este judecat pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

O crimă petrecută pe strada Împăratul Traian, la început de februarie, șoca bistrițenii, și nu numai. Un bărbat a fost găsit fără suflare, în apartamentul său, plin de lovituri ce i-au cauzat moartea.

Polițiștii au început verificările și în scurt timp au descoperit că bătrânul de 71 de ani fusese la un pahar de băutură cu doi tineri, frați. Apoi, aceștia l-au însoțit acasă, și, dorind să îl fure de bani, l-au lovit, ca să nu se împotrivească. Doar că loviturile date i-au cauzat moartea.

Cei doi făptași, Marius Roberto și Bogdan Varga, au fost prinși la scurt timp de la descoperirea trupului neînsuflețit al bărbatului. Ambii au ajuns în arest preventiv, măsură care s-a tot prelungit.

În 19 mai, Bogdan Varga, care mai fusese încarcerat pentru furt calificat, s-a hotărât să nu mai repete „experiența închisorii”. Așa că a profitat de momentul în care colegii de celulă erau ieșiți la plimbare și și-a pus capăt zilelor.

Conform Gazeta de Bistrița, fratele lui Bogdan, Marius Roberto Varga, a fost trimis recent în judecată de procurori, în stare de arest preventiv, pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Acesta riscă să primească între 15 și 25 de ani de închisoare cu executare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.