3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Unul dintre ucigașii bătrânului de pe Împăratul Traian, trimis în judecată. Câți ani de închisoare riscă:

La începutul lunii februarie, un bărbat de 71 de ani a fost găsit decedat în locuința sa. La câteva zile distanță, ucigașii acestuia au fost identificați. Ambii au ajuns în arest preventiv. Unul s-a sinucis, iar cel de-al doilea a fost trimis în judecată. Este judecat pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

O crimă petrecută pe strada Împăratul Traian, la început de februarie, șoca bistrițenii, și nu numai. Un bărbat a fost găsit fără suflare, în apartamentul său, plin de lovituri ce i-au cauzat moartea.

Polițiștii au început verificările și în scurt timp au descoperit că bătrânul de 71 de ani fusese la un pahar de băutură cu doi tineri, frați. Apoi, aceștia l-au însoțit acasă, și, dorind să îl fure de bani, l-au lovit, ca să nu se împotrivească. Doar că loviturile date i-au cauzat moartea.

Cei doi făptași, Marius Roberto și Bogdan Varga, au fost prinși la scurt timp de la descoperirea trupului neînsuflețit al bărbatului. Ambii au ajuns în arest preventiv, măsură care s-a tot prelungit.

În 19 mai, Bogdan Varga, care mai fusese încarcerat pentru furt calificat, s-a hotărât să nu mai repete „experiența închisorii”. Așa că a profitat de momentul în care colegii de celulă erau ieșiți la plimbare și și-a pus capăt zilelor.

Conform Gazeta de Bistrița, fratele lui Bogdan, Marius Roberto Varga, a fost trimis recent în judecată de procurori, în stare de arest preventiv, pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Acesta riscă să primească între 15 și 25 de ani de închisoare cu executare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...