18.7 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

UPDATE: Incendiu la casa parohială din cartierul năsăudean Liviu Rebreanu. Preotul care locuiește în casă a suferit arsuri

Un incendiu a izbucnit în această seară la casa parohială din cartierul năsăudean Liviu Rebreanu. Aceasta este locuită de preot și soția sa.

Un incendiu a izbucnit în această seară la casa parohială din cartierul năsăudean Liviu Rebreanu. Se pare că flăcările au pornit din podul clădirii vechi de peste 100 de ani.

În momentul izbucnirii incendiului, preotul se afla acasă. Acesta locuiește acolo alături de soția sa. Circulația rutieră a fost deviată de pe DN17 C, pe o străduță lăturalnică.

4 autospeciale intervin la acest incendiu. Pompierii au intervenit rapid, iar flăcările au fost stinse înainte de a se extinde și la anexe. Imobilul a fost cuprins de un fum gros.

UPDATE: „Un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani a suferit arsuri superficiale la nivelul capului, a primit asistență medicală (prim ajutor) din partea paramedicilor SMURD și a refuzat transportul la spital. Incendiul se manifesta generalizat, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de cca 200 mp, dar prin intervenția promptă a pompierilor năsăudeni, focarele au fost localizate rapid, iar interiorul casei și cea mai mare parte a podului au fost salvate. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor și îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă riscul prăbușirii”, a informat ISU BN.

Foto: Arhivă

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...