20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

URGENT! E nevoie de sânge! Preferabil AB4 pozitiv!

Dacă sunteți donatori sau aveți prieteni care donează sânge, acum e nevoie! Viața unei mame depinde de acest lucru. E de preferat să se doneze sânge AB4 pozitiv, dar de la orice grupă e bine primit.

Aveți ocazia să fiți eroi! Viața unei mame depinde de o transfuzie de sânge.

Femeia are grupa AB4 pozitiv. De aceea, e de dorit ca cei care au această grupă de sânge și pot dona, să o facă cât mai repede. Bineînțeles, această grupă de sânge fiind primitor universal, orice grupă de sânge e bine venită.

Am nevoie de ajutorul vostru, acum când trecem prin momente mai puțin plăcute. Mama mea nu e într-o stare prea bună de sănătate și are nevoie de sânge, prin urmare caut donatori! Ne-ar fi de mare ajutor grupa ei, AB4 pozitiv, dar se poate dona orice grupă, urmând să ajungă la ea ce are nevoie. Dacă sunt printre voi donatori mai vechi sau aveți prieteni donatori vechi, vă rog să specifice că se donează pentru trombocite!!! Se poate dona la Centru de Transfuzii Cluj Str. Nicolae Bălcescu Nr. 18. program L-V 7 :30 -13. Se poate dona și în Bistrița la Centrul de Transfuzii. Trebuie să precizați că donați pentru Zegrean Silvia internată la Hematologie Cluj”, a explicat Anca, fiica Silviei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!