17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

URGENT! E nevoie de sânge! Preferabil AB4 pozitiv!

Dacă sunteți donatori sau aveți prieteni care donează sânge, acum e nevoie! Viața unei mame depinde de acest lucru. E de preferat să se doneze sânge AB4 pozitiv, dar de la orice grupă e bine primit.

Aveți ocazia să fiți eroi! Viața unei mame depinde de o transfuzie de sânge.

Femeia are grupa AB4 pozitiv. De aceea, e de dorit ca cei care au această grupă de sânge și pot dona, să o facă cât mai repede. Bineînțeles, această grupă de sânge fiind primitor universal, orice grupă de sânge e bine venită.

Am nevoie de ajutorul vostru, acum când trecem prin momente mai puțin plăcute. Mama mea nu e într-o stare prea bună de sănătate și are nevoie de sânge, prin urmare caut donatori! Ne-ar fi de mare ajutor grupa ei, AB4 pozitiv, dar se poate dona orice grupă, urmând să ajungă la ea ce are nevoie. Dacă sunt printre voi donatori mai vechi sau aveți prieteni donatori vechi, vă rog să specifice că se donează pentru trombocite!!! Se poate dona la Centru de Transfuzii Cluj Str. Nicolae Bălcescu Nr. 18. program L-V 7 :30 -13. Se poate dona și în Bistrița la Centrul de Transfuzii. Trebuie să precizați că donați pentru Zegrean Silvia internată la Hematologie Cluj”, a explicat Anca, fiica Silviei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: