6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Urmărit de cinci ciobani, după ce a furat și omorât o oaie! A și lovit pe unul cu un cuțit!

S-a întâmplat ieri, în Gherla. Un bistrițean e cercetat pentru tâlhărie calificată. Asta după ce a furat și omorât o oaie. Și a și lovit pe unul dintre ciobani cu un cuțit.

Ieri dimineață, pe hotarul satului Bunești din comuna Mintiu Gherlii, un bărbat a furat o oaie de la o stână și a omorât-o.

Un cioban, care a văzut toată întâmplarea, și-a mai chemat patru prieteni – ciobani, și au pornit în urmărirea făptașului.

„Au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze după aproximativ doi kilometri, pe strada Luncii din Gherla, aproape de malul Someșului Mic. Unul dintre ciobani ar fi fost lovit cu un cuțit în picior de către urmărit. În urma apelului la 112, pe strada Luncii a intervenit un echipaj de poliție și un echipaj medical SMURD. Acum se fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Potrivit polițiștilor, bărbatul cercetat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud, locuia fără forme legale în Gherla”, schie Gherlainfo.ro.

 

Foto & INFO- Gherlainfo.ro

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...