13.9 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Vaccinați de militari! Centrul mobil de la Spitalul Militar va vaccina în 7 localități

Localnicii din 7 localități vor fi vaccinați cu ajutorul unui centru mobil al Spitalului Militar din Cluj. Este vorba despre localități unde nu există un medic de familie pentru a vaccina localnicii.

Directorul DSP, Anca Andrițoiu a precizat într-o conferință de presă că pentru a asigura vaccinarea în 7 localități din județ se va apela la un centru mobil de vaccinare. Acesta va fi pus la dispoziție de Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilan” din Cluj-Napoca.

„Vom mai avea o altă posibilitate de vaccinare: echipă mobilă de la Cluj, de la Spitalul Militar, care să vină să vaccineze în localitățile unde nu există medic de familie. Noi avem 7 localități unde nu este un medic titular, pentru că sunt puncte de lucru ale altor medici care asigură asistența medicală. Am rugat primarii să estimeze puțin câți doritori ar fi și în funcție de asta va veni echipa de la Cluj să vaccineze și în acele localități”, a declarat Anca Andrițoiu.

Localitățile luate în calcul sunt Poiana Ilvei, deși multe persoane de aici deja au fost deja să se vaccineze în Maieru, Miceștii de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie sau Rundu Salvei. Vor mai fi vaccinați localnicii din Ciceu Mihăiești, Monor și Chiochiș, dar abia după ce scade numărul de cazuri Covid.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...