21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Vestea năucitoare care l-a determinat pe Andrei să-și pună capăt zilelor. Ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem

În această seară, un tânăr inginer și-a pierdut viața, după ce a lovit cu putere un stâlp de susținere al pasarelei de lângă ISU Bistrița. Ceea ce părea un tragic accident rutier s-a dovedit a fi o neobișnuită sinucidere. Care au fost motivele:

Un tragic accident rutier a avut loc în această seară, pe strada Industriei, chiar sub pasarelă. Un autoturism a lovit cu putere unul dintre stâlpii care susțin pasarela. În urma impactului, tânărul șofer a fost aruncat afară din mașină, fiind găsit fără viață la câțiva metri buni de autoturism.

Curios este faptul că pe carosabil nu se poate observa nicio urmă de frânare, iar felul în care arată autoturismul sugerează că șoferul nu a avut nicio tentativă de a evita impactul. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Șoferul se numește Andrei Pintican și era un priceput inginer auto, specializat în diagnoză. Acesta muncea la un service auto din Viișoara. Tânărul era pasionat de mașini și motoare, iar viteza l-a lăsat de mai multe ori în ultimii doi ani fără permis de conducere.

Andrei avea 27 de ani și era căsătorit de doar un an și jumătate, cu o învățătoare. Cei doi nu aveau copii și se pare că deja aveau probleme în căsnicie. Mai mult, chiar astăzi se pronunțase divorțul dintre cei doi.

Căsnicia ar fi fost distrusă tocmai de o relație extraconjugală, spun apropiații șoferului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...