20.8 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

Vestea năucitoare care l-a determinat pe Andrei să-și pună capăt zilelor. Ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem

În această seară, un tânăr inginer și-a pierdut viața, după ce a lovit cu putere un stâlp de susținere al pasarelei de lângă ISU Bistrița. Ceea ce părea un tragic accident rutier s-a dovedit a fi o neobișnuită sinucidere. Care au fost motivele:

Un tragic accident rutier a avut loc în această seară, pe strada Industriei, chiar sub pasarelă. Un autoturism a lovit cu putere unul dintre stâlpii care susțin pasarela. În urma impactului, tânărul șofer a fost aruncat afară din mașină, fiind găsit fără viață la câțiva metri buni de autoturism.

Curios este faptul că pe carosabil nu se poate observa nicio urmă de frânare, iar felul în care arată autoturismul sugerează că șoferul nu a avut nicio tentativă de a evita impactul. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Șoferul se numește Andrei Pintican și era un priceput inginer auto, specializat în diagnoză. Acesta muncea la un service auto din Viișoara. Tânărul era pasionat de mașini și motoare, iar viteza l-a lăsat de mai multe ori în ultimii doi ani fără permis de conducere.

Andrei avea 27 de ani și era căsătorit de doar un an și jumătate, cu o învățătoare. Cei doi nu aveau copii și se pare că deja aveau probleme în căsnicie. Mai mult, chiar astăzi se pronunțase divorțul dintre cei doi.

Căsnicia ar fi fost distrusă tocmai de o relație extraconjugală, spun apropiații șoferului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...