-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO: Actriţa care a interpretat-o pe Maria, Regina României, vine la Bistriţa!

Chiar dacă iureşul sărbătorilor (sau al cumpărăturilor) de iarnă ne învăluie – încercând din răsputeri să ne sufoce – o pauză mică, la ceas de seară, tot ne permitem. Actriţa care a interpretat-o pe Maria, Regina României, vine la Bistriţa:

Luni, 23 decembrie 2019, de la ora 19:00, la Sinagoga din Bistrița aveţi ocazia să o urmăriţi pe actriţa care a interpretat rolul Reginei Maria în producţia Maria, Regina României. De această dată, într-o ipostază inedită.

Într-un concert extraordinar de colinde şi poezie de Crăciun. Recitalul va cuprinde cele mai îndrăgite colinde românești și internaționale alături de poezii românești de Crăciun.

Invitaţi sunt:
Roxana Lupu – actriță și doctor în pedagogie teatrală, protagonista filmului românesc de succes „Maria, Regina României”
Nicholas Lupu – solist internațional de operă, musical, operetă și actor de film
George Rizea – pianist, doctorand

Evenimentul este oferit de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Societatea de Concerte Bistriţa.

Despre alte evenimente culturale care se întâmplă în acest sfârşit de an aflaţi amănunte urmărind emisiunea de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F445471476355423%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.