0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

VIDEO: Anii noștri de glorie și RESPECT, de mâine, la Cinema Dacia!

Anii noștri de glorie”, „Respect” – o poveste despre legendara artistă Aretha Franklin – sau „Ali(e)nare” se numără printre filmele care pot fi urmărite începând de mâine, la Centrul Cultural Dacia. Programul complet al filmelor de neratat între 13 și 19 august:

Avem de vizionat câteva filme extraordinare, la Cinema Dacia, între 13 și 19 august!

Respect spune povestea de viaţă a legendarei artiste Aretha Franklin, din copilărie până la perioada de glorie. Aretha Franklin, care s-a stins din viață în august 2018, la vârsta de 76 de ani. A participat activ la dezvoltarea proiectului. Artista se gândea încă de la finalul anilor ’80 la o adaptare cinematografică a cărţii biografice „Aretha: From These Roots”. 

Ali(e)nare – un film selecționat la Cannes anul trecut – merită, de asemenea, văzut. John Peterson locuiește cu partenerul său Eric și fiica lor adoptivă în California de Sud.

Atunci când bătrânul lui tată Willis din Los Angeles, suferind de demență și aflat în căutarea unui loc pentru a se retrage, vine în vizită, cele două lumi diferite ale acestora se întrepătrund.

Un alt film proiectat recent și la TIFF 2021 este „Anii nostri de glorie”. Aici avem de-a face cu o impresionantă poveste din Italia anilor 1980. Trei adolescenţi idealişti, Paolo, Giulio şi Riccardo, sunt nedespărţiţi şi împart totul frăţeşte. Între ei îşi face loc Gemma, iubita lui Paolo. Ea devine curând o constantă a vieţii lor.

Timpul trece, iar viaţa îi desparte pe măsură ce fiecare îşi urmează propriul drum. De-a lungul anilor, cei patru prieteni se vor regăsi şi se vor pierde în repetate rânduri. Fiecare se confruntă cu propriile speranţe, deziluzii, succese şi eşecuri şi – mai ales – cu trecerea timpului.

Iată, mai jos, programul complet al filmelor la Centrul Cultural Dacia: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...