3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO: Bogdan Ivan Gruia – StartUp Nation pentru Studenți, un sprijin pentru tinerii care ar putea inova România

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a comentat într-o intervenție în parlament faptul că în bugetul pe 2021 nu se regăsesc preocupările pentru tinerii și studenții din România. „Avem atât de mulți tineri deștepți care vor să crească România și nu au niciun sprijin din partea statului!

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a prezentat ieri în Camera Deputaților o propunere clară care ar putea să-i ajute pe tinerii de geniu ai țării să se dezvolte „aici, acasă”.

Este vorba de Programul Start Up Nation pentru Studenți. „Nu este un moft al stângii. Este acel proiect care poate să dea o șansă reală pentru mii de tineri geniali din România – să stea aici, să investească, să inoveze, să dezvolte România. Este un proiect gândit, creat și construit împreună cu studenții, cu universitățile și mediul de afaceri…”, a explicat Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul a susținut în Plenul Parlamentului un amendament al Grupului Parlamentar PSD: înființarea programului național Start-Up Nation pentru studenți!

SUA, Israel sau Germania au avut succes cu proiecte similare. Putea și România, dacă parlamentarii PNL-USR+ ar fi votat pentru admiterea lui! Au uitat că oamenii sunt cei care i-au trimis în Parlament, iar amendamentul a fost respins…”, a comentat Bogdan Ivan Gruia.

Avem nevoie de “3P” în societate pentru a ne asigura că România are viitor:

  • Promovare pentru tineri;
  • Prosperitate maturilor;
  • Protecţie bătrânilor.

Acum înțelegeți domnilor de Dreapta?”, a mai întrebat Bogdan Ivan Gruia.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=266&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanBogdanGruia%2Fvideos%2F278242720361503%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:266″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...