1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO: Bogdan Ivan Gruia – StartUp Nation pentru Studenți, un sprijin pentru tinerii care ar putea inova România

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a comentat într-o intervenție în parlament faptul că în bugetul pe 2021 nu se regăsesc preocupările pentru tinerii și studenții din România. „Avem atât de mulți tineri deștepți care vor să crească România și nu au niciun sprijin din partea statului!

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a prezentat ieri în Camera Deputaților o propunere clară care ar putea să-i ajute pe tinerii de geniu ai țării să se dezvolte „aici, acasă”.

Este vorba de Programul Start Up Nation pentru Studenți. „Nu este un moft al stângii. Este acel proiect care poate să dea o șansă reală pentru mii de tineri geniali din România – să stea aici, să investească, să inoveze, să dezvolte România. Este un proiect gândit, creat și construit împreună cu studenții, cu universitățile și mediul de afaceri…”, a explicat Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul a susținut în Plenul Parlamentului un amendament al Grupului Parlamentar PSD: înființarea programului național Start-Up Nation pentru studenți!

SUA, Israel sau Germania au avut succes cu proiecte similare. Putea și România, dacă parlamentarii PNL-USR+ ar fi votat pentru admiterea lui! Au uitat că oamenii sunt cei care i-au trimis în Parlament, iar amendamentul a fost respins…”, a comentat Bogdan Ivan Gruia.

Avem nevoie de “3P” în societate pentru a ne asigura că România are viitor:

  • Promovare pentru tineri;
  • Prosperitate maturilor;
  • Protecţie bătrânilor.

Acum înțelegeți domnilor de Dreapta?”, a mai întrebat Bogdan Ivan Gruia.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=266&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanBogdanGruia%2Fvideos%2F278242720361503%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:266″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...