25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO Cripta contelui Bethlen de la Chiraleș, în cel mai nou videoclip al rapperului Cheloo

Ce metodă mai bună de a promova un obiectiv turistic ignorat aproape total de autorități?! Îl incluzi într-un videoclip al unui artist celebru. Rapperul Cheloo a inclus cripta contelui Bethlen de la Chiraleș în cel mai nou videoclip al său, care deja a fost urmărit de peste 800.000 de ori pe Youtube.

La mijlocul verii, rapperul Cheloo de la Paraziții a lansat pe Youtube cel mai nou videoclip al său, la piesa „Viral 94 (Killing the clasics)”. Aceasta deja a adunat peste 800.000 de vizualizări pe canalul Youtube.

Parte din cadrele care apar în videoclip au fost filmate în Bistrița-Năsăud, mai exact la cripta contelui Bethlen de la Chiraleș.

„Cripta Bethlen de la Chiraleș a fost (și gratuit) recent locul de filmare al unei formații de hip-hop și cu siguranță ar putea fi funcționalizată foarte interesant, indiferent de cine va fi proprietarul decis de lege”, a anunțat asociația Petrus Italus Trust, pe o rețea de socializare.

Cu această ocazie, asociația respectivă a anunțat că a început primele demersuri pnreu punerea sa în siguranță, dar și organizarea unui concurs de proiecte cu studenții de arhitectură pentru a o face vizitabilă.

„Proiectul constă într-o poartă de intrare, amenajare peisagistică în jurul criptei, sistem de iluminare cu panouri solare amenajate discret pentru a nu dăuna vizual criptei și un grup sanitar cu acces pe bază de card amplasat în afara razei vizuale relevante. Intrarea în criptă se va putea face apelând persoana cu cheia și plătind o taxă de intrare care va fi folosită pentru întreținere”, mai precizează cei de la Petrus Italus Trust.

Aceștia își doresc ca intervențiile să fie minimale și să se folosească inclusiv materiale reciclate din demolări.

Foto: Vlașin Cornelia 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...