4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO Cripta contelui Bethlen de la Chiraleș, în cel mai nou videoclip al rapperului Cheloo

Ce metodă mai bună de a promova un obiectiv turistic ignorat aproape total de autorități?! Îl incluzi într-un videoclip al unui artist celebru. Rapperul Cheloo a inclus cripta contelui Bethlen de la Chiraleș în cel mai nou videoclip al său, care deja a fost urmărit de peste 800.000 de ori pe Youtube.

La mijlocul verii, rapperul Cheloo de la Paraziții a lansat pe Youtube cel mai nou videoclip al său, la piesa „Viral 94 (Killing the clasics)”. Aceasta deja a adunat peste 800.000 de vizualizări pe canalul Youtube.

Parte din cadrele care apar în videoclip au fost filmate în Bistrița-Năsăud, mai exact la cripta contelui Bethlen de la Chiraleș.

„Cripta Bethlen de la Chiraleș a fost (și gratuit) recent locul de filmare al unei formații de hip-hop și cu siguranță ar putea fi funcționalizată foarte interesant, indiferent de cine va fi proprietarul decis de lege”, a anunțat asociația Petrus Italus Trust, pe o rețea de socializare.

Cu această ocazie, asociația respectivă a anunțat că a început primele demersuri pnreu punerea sa în siguranță, dar și organizarea unui concurs de proiecte cu studenții de arhitectură pentru a o face vizitabilă.

„Proiectul constă într-o poartă de intrare, amenajare peisagistică în jurul criptei, sistem de iluminare cu panouri solare amenajate discret pentru a nu dăuna vizual criptei și un grup sanitar cu acces pe bază de card amplasat în afara razei vizuale relevante. Intrarea în criptă se va putea face apelând persoana cu cheia și plătind o taxă de intrare care va fi folosită pentru întreținere”, mai precizează cei de la Petrus Italus Trust.

Aceștia își doresc ca intervențiile să fie minimale și să se folosească inclusiv materiale reciclate din demolări.

Foto: Vlașin Cornelia 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!