1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO cu accidentul în care a murit un copilaș, la Sângeorz-Băi

Un copilaș de doar 6 ani a încetat din viață după ce a fost lovit de un autovehicul în Sângeorz-Băi. Echipajele s-au luptat pentru viața sa, însă manevrele de resuscitare nu au avut succes.

Echipajul de prim ajutor ajuns la fața locului a preluat băiețelul inconștient și a început evacuarea spre echipajul de terapie intensivă SMURD.

Între localitățile Ilva Mică și Sângeorz-Băi copilul care prezenta politraumatisme craniene și faciale a intrat în stop cardiorespirator.

Au ajuns echipajul cu medic de pe terapia intensivă SMURD și echipajul cu medic care încadrează elicopterul SMURD.

Elicopterul a aterizat pe DN 17D pentru a permite echipajului să ajungă rapid. Din păcate, organismul băiețelului nu a răspunsul manevrelor protocolului de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul întâlnirii echipajelor alocate.

Copilul pare să fi ieșit dintr-o curte și a intrat în stradă. O mașină care se afla în mers l-a lovit din plin, după care, din câte se poate observa și din imagini, a mai trecut odată peste copil, evitând accidentul cu o altă mașină care circula din sens opus.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.