20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Cum a pierdut Primăria Bistrița spitalul de pe Independenței: A trimis o adresă de intentie în loc de ofertă de preț

Spitalul de pe Independenței a fost cumpărat de o firmă privată. Primarul Turc spune că regretă că Uniunea Grănicerilor nu a dat spitalul Primăriei, deși „s-a trimis o adresă de intenție!”.

Uniunea Grănicerilor a scos la vânzare clădirile Spitalului de pe Bulevardul Independenței.

Mai mulți s-au arătat interesați să cumpere imobilele. Chiar și Primăria Bistrița a anunțat că va face o ofertă și va cumpăra clădirea.

Primarul Ioan Turc declarase în urmă cu puțină vreme că se fac demersuri pentru ca spitalul să fie inclus pe lista monumentelor istorice. Iar dacă primăria ar fi intrat în posesia acestuia, l-ar transforma într-un campus universitar.

Săptămâna trecută, o firmă privată „a pus mâna” pe spital.

Ieri, în conferința de presă de la sediul Primăriei Bistrița, primarul s-a arătat dezamăgit de grănicerii care nu au dat clădirea administrației locale. Asta, în ciuda faptului că Primăria Bistrița NU a trimis o ofertă de preț, ci DOAR o adresă de intenție.

Mai mult, Turc susține că ar fi fost vizitat de reprezentanții firmei care a cumpărat spitalul, care i-au spus că „nu au știut de intenția Primăriei de a cumpăra clădirea”.

În ideea în care eu am făcut mai multe declarații în acest sens. E limpede că NU au spus adevărul. Dar eu le-am spus că vom continua demersurile pentru a declara monument istoric aceste clădiri și NU pot face orice doresc ei acolo”, a mai subliniat Ioan Turc.

Nemulțumirea, acuzele și explicațiile, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Primaria Bistrita nu putea pierde ceea ce nu a avut niciodata. Comunitatea locala a fost deposedata miseleste de cladirile si terenurile atribuite acelei asa-zise uninuni graniceresti care este ceea ce zice asa cum eu sunt Naomi Campbell si are drepturi patrimoniale asa cum am eu drepturi asupra casei poporului din Bucuresti. Cum au fost atribuite imobilele ca sa poata fi vandute? Asta-i intrebarea!

  2. si cine va raspunde pentru aceasta scrisoare de intentie si nu oferta? ca in Caragiale….o scrisoare pierduta…. din nou jenant!!!!cineva nu-si face acolo treaba??? or fi profesionistii si tehnocratii promisi, sau consilierii?????????? de fapt nu s-a vrut . punct

    • Ba sa vrut și avea un proiect destul de frumos Domnul primar (un campus universitar)care era ceva plăcut și util orașului nostru ,dar pe vremea când a trimis oferta Domnul primar ,va dati seama că sa pierdut pe drum ,că doar mai mișunau caracatițele in accea vreme ,sa evaporat in coșul de gunoi al doamnei Gaftone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...