-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO: Două piscine din Bistrița-Năsăud în Top 8 cele mai uimitoare piscine din România

Dacă ai vrea să ajungi în Bali, dar nu ai bani, nu-ți fă probleme! În județul nostru există două piscine în TOP 8 piscine uimitoare din România. ”Aici faci baie-n Paradis” au spus bloggerii.

”O vacanță în Paradis!” – visul oricui, atunci când se gândește la concediu! Iar Paradisul înseamnă apă curată, frumusețe, priveliști de nedescris, liniște…

Doar că nu toți își permit să meargă peste mări și țări, să ajungă în Bali sau alte zone exotice.

Bloggerii de la ”Călător în Bascheți” îi asigură că nici nu e nevoie. Aceștia au alcătuit un TOP 8 piscine uimitoare din Romjânia, în care să te simți ca în Paradis, în Bali. Iar două dintre acestea sunt la noi în județ.

Una dintre ele este în cea mai nouă locație turistică deschisă în Bistrița – Năsăud și anume, Panoramic Colibița. Bloggerii chiar i-au dedicat un întreg material, pe care-l puteți citi AICI.

A doua locație menționată este cea de la Tihuța Retreat. ”Aici faci baie-n Paradis” au transmis ”călătorii”.

Video cu top-ul acestor piscine a fost făcut public pe contul de TikTok al celor de la călătorinbascheti.ro.

 

Mai multe detalii despre Panoramic Colibița și Tihuța Retreat puteți afla accesând articolele de mai jos:

FOTO FABULOS! Hotelul PANORAMIC își deschide porțile și-ți permite să admiri lacul Colibița dintr-o spectaculoasă piscină

SENZAȚIE: Piscină de vis în Pasul Tihuța! Tihuța Retreat inaugurează piscina Infinity Pool

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.