23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO – Femei care ne inspiră. Doris Rai: „Atâta timp cât ne lăsăm învrăjbite, nu vom putea realiza mare lucru…”

Nu știm să ne recunoaștem valoarea, să ne respectăm și să ne prețuim ca femei – consideră Doris Rai, care a povestit la Bistrițeanul Live despre modelele care i-au influențat cariera, dar și despre provocările și dificultățile cu care s-a confruntat în ultima campanie electorală, în calitate de candidat independent la Primăria Bistrița.  

Invitată în studioul Bistrițeanul Live, Doris Rai a vorbit despre proiectul său de suflet – „Femeia Europeană”, în cadrul căruia au fost premiate, de-a lungul anilor, peste 100 de femei de succes din județ.

Proiectul s-a concretizat anul trecut într-un volum de mărturisiri deosebite, despre care puteți reciti accesând linkul de mai jos: 

FOTO/VIDEO. Copleșitor și emoționant: Doris Rai a prezentat zeci de povești ale unor femei de succes din județ. Maia Morgenstern, la Bistrița!

Nu știm să ne recunoaștem valoarea, să ne respectăm și să ne prețuim ca femei – consideră Doris Rai, care a povestit la Bistrițeanul Live că de-a lungul acestor ediții a cunoscut niște femei extraordinare, în fiecare domeniu.

Doris Rai a vorbit și despre campania electorală în care a fost implicată anul trecut, atunci când a candidat independent la Primăria Bistrița.

În ciuda atacurilor pe care a trebuit să le suporte din partea celorlalți, Doris Rai consideră că este „o victorie pentru mine. Am făcut totul ca la carte, conform principiilor mele. Am fost elegantă, mi-am văzut strict de campania electorală. Am spus lucrurilor pe nume, mi-am prezentat proiectul în care am crezut și care a fost foarte real. N-am spus minciuni doar ca să câștig voturi…”, a subliniat Doris Rai.

Doris Rai a vorbit și despre reperele de care avem nevoie, dar și despre femeile politicieni care se manifestă în politica actuală românească.

Nu știu să mă cert. Nu aș putea să mă cert cu cineva. Se poate cu eleganță și profesionalism. Modelul Șoșoacă nu mă convinge, dar oamenii se regăsesc în mesajele ei. Pare un politician care se luptă pentru ei, care înfruntă sistemul și regulile”, a comentat Doris Rai.

Referindu-se la modelele care au inspirat-o în carieră, Doris Rai a vorbit admirativ despre Regina Maria, secretarul județului Mica Oprea, dar și despre Margaret Thatcher.

Doris Rai a povestit și despre bunica sa – un adevărat model pentru tot ce înseamnă o familie unită.

La noi în familie a fost mereu armonie. Și într-adevăr, un mare respect pentru bunica mea. Nimeni nu ieșea din vorba ei. Nici nu trebuia să ne certe.

Bunica era o femeie foarte sensibilă și plângea. Nu suportam niciunul să vedem că plânge. Făceam tot ce știm ca să n-o supărăm. Ea de fapt a ținut familia unită și ne-a crescut să fim uniți. Până la urmă acesta e cel mai mare câștig, aceasta este cea mai mare bogăție pe care o poți avea – familia…”, a mai spus Doris Rai.

Depinde de noi, femeile, ca în viitor să avem parte de mentalități schimbate. Atâta timp cât ne lăsăm învrăjbite, nu vom fi o forță, și nu vom putea realiza mare lucru…”, a mai spus Doris Rai. 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/TRaWFQt9Zk4″ aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

Emisiune susținută de Alpina Blazna, Iiana & Euforia Floral Boutique

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...