-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

VIDEO – FII REPORTER: Strada Florilor a devenit…strada noroaielor

Locuitorii din satul Fânațe se plâng că primarul nu le aude of-ul. Strada Florilor este… strada noroaielor. „Nu poți circula pe ea. Bine că pune piatră în altă parte...”

În comuna Urmeniș, locuitorii din satul Fânațe sunt revoltați pe primar. Aceștia susțin că de luni de zile îl roagă „să arunce” niște piatră pe o stradă.

E o stradă secundară, dar sunt oameni care locuiesc pe ea. Efectiv NU poți circula. Și l-am tot rugat să arunce niște piatră pe ea, dar degeaba”, s-au plâns reporterilor Bistrițeanul.ro, localnicii.

La un moment dat, susțin cei din Fânațe, au văzut o mașină încărcată cu pietriș și au crezut că rugămintea le este ascultată.

Când colo, au dus piatra în curtea unui om și au trecut cu utilajul ăla greu pe stradă, dar nu au pus piatră pe stradă. Nu mai știm ce să facem! Poate așa ia atitudine!”, ne-au transmis cei din Fânațe.

Strada Florilor numai a florilor nu e. Că e a noroaielor!”, se plâng sătenii din Fânațe.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: