12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO – FII REPORTER: Strada Florilor a devenit…strada noroaielor

Locuitorii din satul Fânațe se plâng că primarul nu le aude of-ul. Strada Florilor este… strada noroaielor. „Nu poți circula pe ea. Bine că pune piatră în altă parte...”

În comuna Urmeniș, locuitorii din satul Fânațe sunt revoltați pe primar. Aceștia susțin că de luni de zile îl roagă „să arunce” niște piatră pe o stradă.

E o stradă secundară, dar sunt oameni care locuiesc pe ea. Efectiv NU poți circula. Și l-am tot rugat să arunce niște piatră pe ea, dar degeaba”, s-au plâns reporterilor Bistrițeanul.ro, localnicii.

La un moment dat, susțin cei din Fânațe, au văzut o mașină încărcată cu pietriș și au crezut că rugămintea le este ascultată.

Când colo, au dus piatra în curtea unui om și au trecut cu utilajul ăla greu pe stradă, dar nu au pus piatră pe stradă. Nu mai știm ce să facem! Poate așa ia atitudine!”, ne-au transmis cei din Fânațe.

Strada Florilor numai a florilor nu e. Că e a noroaielor!”, se plâng sătenii din Fânațe.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?