2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO – VIDEO: Micuțele dansatoare de la Alegria Studio Bistrița au strălucit la Sibiu Dance Competition

6 micuțe dansatoare de la Alegria Studio Bistrița au participat zilele trecute la Sibiu Dance Competition, eveniment care a adunat peste 1.000 de concurenți din 15 țări. Sara Șoș a reușit să se califice în top 15 la dans clasic și a fost invitată să participe la IDTC Italia.

Zilele trecute, la Sibiu, s-a desfășurat unul dintre cele mai importante evenimente dedicate dansului – Sibiu Dance Competition.

Orașul nostru a fost reprezentat la această competiție de 6 fetițe de la Alegria Studio Bistrița, pregătite de Anamaria Cârdan și profesoara de balet Antuanela Marin, care au strălucit pe scenă.

Sara Șoș a reușit să se califice în top 15 la secțiunea de dans clasic, la care au evoluat 62 de fetițe. Ea a fost răsplătită cu o bursă 100% gratuită și cu invitația de a participa la International Dance Talent Competition Italia, ce va avea loc în iulie 2024.

Evenimentul a reușit să adune peste 1.000 de participanți, din 15 țări, concurența fiind foarte mare.

La Sibiu Dance Competition au evoluat dansatoare de la toate liceele de coregrafie din România, precum și de la cele mai bune școli private de dans din țara noastră.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.