21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO: Frumusețile Munților Rodnei, într-unb clip de promovare lansat de Ziua Planetei Pământ

Ziua Planetei Pământ a fost sărbătorită ieri. Cu această ocazie, administrația Parcului Național Munții Rodnei a lansat un clip de promovare. Frumusețile de pe creste, într-un video impresionant:

Data de 22 aprilie a fost desemnată drept Ziua Planetei Pământ. În această zi, oamenii ar trebui să-și reamintească faptul că planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții.

În această zi se organizează diferite activități menite să atragă atenția asupra protejării mediului și conservării naturii.

Administrația Parcului Național Munții Rodnei a decis să marcheze această zi… altfel.

Administrația Parcului Național Munții Rodnei omagiază această zi prin lansarea filmului de promovare și conștientizare a Parcului Național Munții Rodnei”, au scris aceștia pe pagina de Facebook.

Întregul clip de promovare poate  fi vizionat pe pagina de Facebook a Parcului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: