2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VIDEO: IMPACT puternic între un autoturism și un tractor în Ilișua

Un accident rutier a avut loc în Ilișua. Un bărbat care conducea un tractor a virat stânga, fără să se asigure. Autoturismul care era angajat în depășirea sa l-a lovit din plin. VEZI imagini cu momentul impactului:

Un bărbat din Hășmașul Ciceului, care conducea un tractor, a fost accidentat ieri, în Ilișua. Acesta a virat stânga, fără să se asigure.

Un bărbat din Căianu Mare, aflat la volanul unui autoturism, nu a mai putut evita impactul. Acesta se afla deja în depășirea utilajului.

Atât tractorul cât și autoturismul au ajuns pe câmp, ambele fiind distruse.

În accident au fost implicate trei persoane. Din fericire, în ciuda impactului, doar șoferul tractorului a fost rănit ușor.

Dintre cele trei victime, una singură a fost transportată la CPU Beclean pentru investigații medicale mai amănunțite. Victima prezenta Traumatism Cranio Cerebral minor și acuza dureri la nivelul membrelor inferioare”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Momentul impactului îl puteți urmări aici:

[arve url=”https://youtu.be/N19CExFC7zY” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...