16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

VIDEO – Inconștiență! A pus în pericol viața unor copii, pe o stradă din Bistrița

Inconștiență sau totală nepăsare?! Un adult a pus în pericol viața a doi copii, azi, pe o stradă din Bistrița! Acesta a fost surprins în trafic, circulând pe lângă alte mașini și transportând pe bicicletă doi copii:

Un cititor Bistrițeanul.ro a surprins azi, în trafic, pe o stradă din oraș, o imagine neobișnuită. Un adult pedala de zor pe o bicicletă cu trei roți. Nimic neobișnuit până aici. Însă pe roțile din spate, fără niciun fel de siguranță, se afla o fetiță.

Bărbatul mai ducea un copil și în față, acesta sprijinindu-se de ghidon. Se știe că este INTERZIS ca bicicliștii să transporte o altă persoană, cu excepția copilului pâna la 7 ani. Dar și acest lucru, este permis numai dacă vehiculul are montat în față un suport special, sau dacă bicicleta este construită și/sau echipată special pentru transportul altor persoane. În imaginile de mai jos, este limpede nu doar că bărbatul a încălcat regulile de circulație, dar și că dă dovadă de inconștiență: 

[arve url=”https://youtu.be/BPxi__LYhN4 ” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!