25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

VIDEO: Înduioșător! Prima experiență a unui ied de capră neagră în prima zăpadă din această iarnă

O cameră de observație din Parcul Național Munții Rodnei a surprins zilele trecute, odată cu prima zăpadă din această iarnă, prima experiență a unui ied de capră neagră cu zăpada. Capra mamă pare să-i facă puiului un training de supraviețuire.

O cameră de observație din Parcul Național Munții Rodnei a surprins un ied de capră neagră, la prima sa experiență cu zăpada. Scena a fost filmată în zona vârfului Ineu – Lacul Lala Mic.

„Capra pare că îi face iedului un training de supraviețuire, învățându-l cum să caute hrană sub stratul de zăpadă”, notează Romsilva, în descrierea filmulețului pe care l-a făcut public pe pagina oficială de Facebook.

Din observațiile rangerilor din cadrul administrației parcului, pe masivul muntos ar exista în jur de 120 de exemplare de capre negre.

https://www.facebook.com/RnpRomsilva/videos/674519713264408

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: