6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO – JALNIC! Cum arată podul feroviar de la Beclean? Trenurile au nevoie de două minute pentru a face 100 de metri

Doar o minune a făcut ca podul feroviar metalic de la Beclean să nu ducă la o adevărată tragedie până acum. Asta dacă judecăm după starea jalnică în care acesta se află, cu traverse rupte, șuruburi lipsă și rugină la tot pasul.

Jumătate din podurile feroviare din țară nu doar că sunt într-o stare jalnică, ci chiar pun în pericol viața celor care aleg să călătorească cu trenul. În aceeași situație este și podul feroviar metalic de la Beclean.

Potrivit unui material Antena 1, traversele sunt șubrede și rupte, nenumărate șuruburi lipsesc, iar rugina este prezentă la tot pasul. CFR pare să cunoască pericolul care îi paște pe cei care trec pe acolo și a impus o restricție, în urmă cu 5 ani.

Trenurile pot să circule cu maxim 10 kilometri pe oră, astfel că o distanță de nici 100 de metri este parcursă în mai bine de două minute.

La nivel național, CFR a impus 524 de restricții, pe un total de 1.000 de kilometri. Aceste restricții au contribuit la întârzierile de anul trecut, care au ajuns la 3 miliarde de minute.

[arve url=”https://www.facebook.com/alex.prunean/videos/2323665847651316/?q=alex%20prunean” /]

Foto: captură Antena 1

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!