16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO: Mihai Oprea ne dezvăluie un nou univers ascuns, departe, spre apus…

Mihai Oprea – cunoscut în oraș drept administratorul Casa EMA, dar și muzician în formația 7 Pași – i-a surprins din nou pe iubitorii de rock alternativ și pe admiratorii săi – cu o nouă piesă care sună extraordinar.

Spre Apus” se intitulează cea mai recentă compoziție semnată de Mihai Oprea. Piesa a fost înregistrată chiar de autor, în studioul său, în cadrul unui proiect solo care cuprinde încă două piese.

Îmi tot vin idei de piese sau versuri. Nu toate ajung în trupa 7 Pași. Piesa Aprinde-mă, de pildă, a ajuns în repertoriul 7 Pași. Așa că mi-am spus că merită înregistrate, ca să nu se piardă… Aproape toate instrumentele au fost înregistrate de mine în studioul propriu. Cu excepția soloului de chitară, care îi aparține lui Bogdan Dănilă”, ne-a povestit Mihai Oprea. 

Piesa se găsește pentru free download pe profilul său de Soundcloud – AICI.

Mihai Oprea este de asemenea responsabil de muzică, versuri, aranjamente, înregistrări, driblat, centrat și dat cu capul. 

N-aș putea spune cât mi-a luat munca la Spre apus. Nu lucrez tocmai constant. Ideea s-a ivit în vara lui 2020, și de atunci încoace, am tot construit la ea. Mi se mai întâmplă și să am parte de câte 3, 4 luni în care sunt prins cu alte chestiuni, nu neapărat muzică. Așa că atunci iau pauze mai lungi. De când am lansat piesa, de pildă, nu am mai lucrat nimic muzical. Deși mai am două compoziții în stadiu avansat… Lucrez când am timp liber. Deseori noaptea, când dorm copiii”, a mai povestit Mihai Oprea.

Cum vin ideile în asemenea situații? Deloc programat sau previzibil – ne-a mărturisit Mihai Oprea. „Mi-au venit idei de muzică sau versuri și în somn, dar și în timp ce tundeam gazonul. Și atunci înregistrez rapid pe mobil linia melodică sau versurile… Și dacă ascult o piesă mai interesantă îmi vin idei…”, a mai povestit Mihai Oprea.

Aprecierile și comentariile nu au întârziat să apară. „Spre apus, spre un alt univers ascuns – undeva sus, spre o altă maturitate spirituală. Mulțumim”, a comentat unul dintre admiratorii lui Mihai Oprea.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.