13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

VIDEO: O străduță din Bistrița, loc de promenadă pentru căruțe – ziua și pistă de raliuri pentru bolizi – noaptea

Câtă armonie pe o străduță din Bistrița! Se acceptă pe ea atât numărul mic de cai, cât și mai mare. Doi cai frumoși ziua, mulți cai putere, noaptea! Doar că locatarii nu sunt prea încântați. Ar mai trece cu vederea „activitatea” din timpul zilei, dar cea nocturnă e de nesuportat!

Strada Industriei din Bistrița este o adevărată „dovadă” de înțelegere și armonie… între cai. Doi cai frumoși și cai putere, mai exact!

S-a stabilit un orar clar de folosire a tronsonului, astfel încât să nu apară neînțelegeri.

Locatarii din zonă spun că zilnic trec căruțe cu cai pe acea străduță. Căruțe ce merg agale spre zona Dedeman, unde, în apropiere, ar fi o adevărată șezătoare. O întâmplare hazlie, de altfel, a avut loc recent, când, în miez de noapte, un echipaj al poliției ducea de căpăstru un cal rătăcit, dinspre zona Kaufland spre zona Dedeman, să-l „gareze”.

Dacă cei de pe strada Industriei ar mai închide ochii la căruțele ce se plimbă zilnic pe acolo, noaptea nu pot închide un ochi! La propriu! Și asta pentru că ies la galopat caii putere.

Aproape seară de seară, după miezul nopții, străduța, de altfel liniștită, se transformă în pistă de raliuri. Motoarele se turează, roțile scârțâie și bolizii… zboară!

Bistrițenii sunt revoltați! Nu că nu ar înțelege plăcerea tinerilor de a-și testa caii de sub capotă, dar li se pare lipsă de bun simț să se facă astfel de activități, în miez de noapte, pe o stradă locuită.

Locatarii de pe strada Industriei susțin că au făcut inclusiv plângere la poliție, dar că polițiștii ar sta în zonă foarte rar, și doar cu radarul, în zona pasarelei.

Polițiștii confirmă că există o plângere, depusă de curând și că urmează să facă verificări. Oricum, biroul rutier a făcut o solicitare de montare a limitatoarelor de viteză în zona trecerilor de pietoni de pe strada Industriei.  În perioada imediat următoare va începe montarea lor.

[arve url=”https://youtu.be/f1LBpJav4aY” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: