9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

VIDEO – Oltean despre Turc: Sper să măsoare și alte obiective, nu doar piste!

Ioan Oltean a comentat modul în care se face administrația la Năsăud și Bistrița. „Am văzut că a măsurat pistele. Sper să măsoare și alte obiective. Bistrițenii au așteptări”, a spus Oltean, referindu-se la Turc.

La alegerile locale din toamna lui 2020, două orașe din județ au fost câștigate de PNL.

E vorba de Primăria Năsăud – condusă de Dorin Vlașin și Primăria Bistrița – condusă de Ioan Turc.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Oltean a comentat modul în care se face administrație în cele două orașe.

Legat de Năsăud, doar cuvinte de laudă.

În ceea ce privește Bistrița, Ioan Oltean spune că… încă mai speră.

Am văzut că a măsurat pistele. Sper să măsoare și alte obiective. Bistrițenii au așteptări. Sper ca oratorul Ioan Turc să devină practicianul Ioan Turc și să pună în practică ce a promis în campanie”, a declarat fostul lider politic.

Declarația sa integrală vizavi de administrația de la Năsăud și cea de la Bistrița, în video de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Nu inteleg de ce il tot promovati pe dansul… poate a scapat de dosare dar eticheta a ramas 🙂 stie toata lumea cine e si cat a progresat judetul cu el la putere… e adevarat in schimb ca domnul Turc trebuie trezit la realitate ca imediat are un an in functie si nu s-a ocupat decat de imaginea personala… Domnu Turc fapte nu vorbe!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.