12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

VIDEO: Ovidiu Florean: Suntem județul cu cele mai multe procese pe rol, din țară

Investit de curând în funcția de secretar al filialei PNL BN, Ovidiu Florean a promis că nu va mai aduce acuze președintelui CJ BN. Astăzi însă, în conferința de presă a partidului, a ținut să sublinieze faptul că județul nostru este primul pe țară la număr de procese pe rol.

În data de 8 Martie, liderul PNL BN anunța avansarea în funcție, în interiorul partidului, a lui Ovidiu Florean. Acesta a fost investit în funcția de secretar al filialei bistrițene PNL.

La vremea respectivă, Ovidiu Florean a promis că nu va mai ataca direct și incisiv pe președintele Radu Moldovan.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a partidului din care face parte, Ovidiu Florean a criticat activitatea Consiliului Județean.

Activitatea în consiliul județean se poate caracteriza printr-un singur cuvânt: diletantism. Să știți că tot ce se întâmplă acolo, e la modul de improvizație. Nu sunt în stare să ia decizii, nu sunt în stare să ia măsuri. Tot timpul fac adrese la ministere. Vă rugăm să ne comunicați cum să citim articolul doi din legea nu știu care. Și ministerul le dă un răspuns, «articolul II din legea nu știu care». Conform legii informațiilor de interes public, 544/2001, vreau să solicit prin intermediul dumneavoastră, domnului președinte Radu Moldovan, să informeze cetățenii județului cu privire la procesele care le are Consiliul Județean pe rolul instanțelor de judecată”, a spus Ovidiu Florean.

S-ar părea că există mai multe procese, ceea ce ne plasează pe locul I în țară la numărul de procese pe rol.

[arve url=”https://youtu.be/FX_3-h4MqWA” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...