13.9 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

VIDEO Pe limba lor! Clip pro-vaccinare realizat de o mână de tineri pentru… tineri

Câțiva tineri din Bistrița reușesc, printr-un clip video, să le vorbească adolescenților și tinerilor pe limba lor. Clipul are doar 40 de secunde și este primul material video din țară de promovare a vaccinului dedicat tinerilor.

Instituția Prefectului își propune să ajungă cu mesaje pro-vaccinare și la cei sceptici, cum sunt persoanele mai în vârstă din mediul rural. Până una alta, mai mulți tineri au reușit să le vorbească adolescenților și tinerilor pe limba lor, într-un clip de promovare a vaccinului împotriva Covid.

Clipul are doar 40 de secunde și surprinde esența acestui demers: dacă ne vaccinăm vom fi liberi.

„Am încercat prin acest clip să conștientizăm ce s-a petrecut. Noi eram la facultate, tocmai se terminase semestrul 1 și s-a terminat totul brusc. Aveam un festival de organizat la Bistrița și s-a oprit brusc. Am vrut să nu ne oprim și să continuăm să lucrăm. Noi ne-am vaccinat deja, 10 oameni din echipa noastră s-au vaccinat deja și o să continuăm cu restul de 30.”, a precizat Robert Munthiu, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural.

Este primul astfel de clip destinat tinerilor și realizat în Bistrița. În spatele proiectului sunt mai mulți tineri care reprezintă Virtual Escape, tineri care pregătesc și un festival anul acesta, dacă contextul pandemic le va permite.

„La nivel național e primul clip care se face pe această temă, pro-vaccinare. Tinerii știu cel mai bine pe ce butoane să apeze, ce corzi emoționale trebuie să sensibilizeze. Mesajul pe care îl transmit este că ei vor să călătorească, să meargă la spectacole, ei vor să ajungă primii la o viață normală”. a declarat prefectul Stelian Dolha, care i-a și prezentat pe tineri într-o ședință de Colegiu Prefectural.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Bleah, o idioțenie lugubră și mlăștinoasă cu substrat iluzoriu, de la un capăt la altul, făcută pe scheletul ventilatorilor de îndemnuri sinistre. Tinerii ar trebui să-și definească normalitatea proprie, dar nu prin imitarea domestică a fripturiștilor siniștri sau prin speculații politicianistice ori indicații paramedicale ci prin raportarea la întrebările fundamentale ale lumii, de la Geneză încoace, prin corectarea deficitului de atenție, prin amplificarea energiilor intelectuale, prin lărgirea spectrului cultural etc.. Evident, dacă nu cumva cititul îi adoarme….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...