VIDEO: Percheziții în Bistrița Năsăud privind deținerea ilegală de arme

1
2761

Polițiștii au descins azi la 8 domicilii pe raza a cinci județe. În dosarul de deținere ilegală de armă sunt percheziționați și bistrițeni.

În această dimineață, polițiștii au descins la OPT locații, din CINCI județe.

Astăzi, 24 iunie a.c., poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea procurorilor de caz, cu sprijinul structurilor teritoriale de profil din cadrul inspectoratelor de poliţie județene Giurgiu, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Dolj și Mureș, pun în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, în județele Giurgiu, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Dolj și Mureș, pentru identificare și scoaterea din circuitul ilegal a mai multor arme supuse regimului de autorizare” se arată pe site-ul Poliției Române.

Activitățile desfășurate vizează:

  • administrarea probatoriilor în dosarele penale instrumentate, constituite și ca urmare a activităților de cooperare internațională cu autorități de aplicare a legii din alte state membre UE
  • scoaterea din circuitul civil a unor arme supuse autorizării, deținute fără drept

În urma perchezițiilor, mai multe persoane vor fi duse la audieri. În funcție de probatoriu, se va decide luarea sau nu a unor măsuri preventive.

 

 

Articolul precedentConsiliul Județean Bistrița-Năsăud: Ședință ordinară, în 30 iunie 2021
Articolul următor„Eram un băiat simplu de la țară…” – Sorin Hognogi, primarul care și-a dat BAC-ul în anul în care a preluat frâiele Primăriei

1 COMENTARIU

  1. Poi te miri cum sunt gasite animale salbatice moarte pe marginile drumurilor , ori pe fondurile de vanatoare si ” bolnavite ” fel si chip… si toate sunt puse-n capul si pe seama vanatorilor detinatori legali de arme si munitii de vanatoare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.