8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

VIDEO: Pericol pe strada Zăvoaie. „Mi-e pur și simplu frică să-i las pe copii singuri pe stradă!”

Mă numesc Gabriela Mogoșan, sunt din Bistrița, iar de la sărbătorile de iarnă m-am mutat la casă, pe strada Zăvoaie, nr. 63A. Problema este că – de când m-am mutat, noapte de noapte vin la poarta mea o haită de câini care latră încontinuu și nu putem să dormim…” – așa începe scrisoarea trimisă pe adresa redacției de cititoarea noastră care precizează că a făcut o sesizare inclusiv la Poliția Locală.

Au trimis pe cineva de la Ecarisaj cam de 2 săptămâni. Au venit 4 persoane, le-am arătat unde sunt câinii, după care au început să se învârtă pe lângă ei…”, a recunoscut bistrițeanca, presupunând că probabil, fiind bineînțeles dimineață, oamenii nu prea aveau chef de lucru, pentru că cele 4 persoane nu au reușit să prindă niciun câine.

Iar dacă nu au reușit, au plecat și ne-au lăsat baltă total, fără să-i mai intereseze să rezolve cumva situația până la capăt…”, s-a mai plâns Gabriela Mogoșan, adăugând că vineri dimineața câinii au fost foarte agitați, lătrând insistent și foarte tare, încă din zorii zilei.

Se pare că le place să stea aici în fața porții, deși nu le-am dat niciodată de mâncare. Problema mai gravă este că am și eu 3 copii și mi-e pur și simplu frică să îi las singuri să iasă din curte, îi duc în fiecare zi la școală și îi aduc de frică să nu pățească ceva…”, mai spune mămica revoltată și îngrijorată de această situație.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...