11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO: Pericol pe strada Zăvoaie. „Mi-e pur și simplu frică să-i las pe copii singuri pe stradă!”

Mă numesc Gabriela Mogoșan, sunt din Bistrița, iar de la sărbătorile de iarnă m-am mutat la casă, pe strada Zăvoaie, nr. 63A. Problema este că – de când m-am mutat, noapte de noapte vin la poarta mea o haită de câini care latră încontinuu și nu putem să dormim…” – așa începe scrisoarea trimisă pe adresa redacției de cititoarea noastră care precizează că a făcut o sesizare inclusiv la Poliția Locală.

Au trimis pe cineva de la Ecarisaj cam de 2 săptămâni. Au venit 4 persoane, le-am arătat unde sunt câinii, după care au început să se învârtă pe lângă ei…”, a recunoscut bistrițeanca, presupunând că probabil, fiind bineînțeles dimineață, oamenii nu prea aveau chef de lucru, pentru că cele 4 persoane nu au reușit să prindă niciun câine.

Iar dacă nu au reușit, au plecat și ne-au lăsat baltă total, fără să-i mai intereseze să rezolve cumva situația până la capăt…”, s-a mai plâns Gabriela Mogoșan, adăugând că vineri dimineața câinii au fost foarte agitați, lătrând insistent și foarte tare, încă din zorii zilei.

Se pare că le place să stea aici în fața porții, deși nu le-am dat niciodată de mâncare. Problema mai gravă este că am și eu 3 copii și mi-e pur și simplu frică să îi las singuri să iasă din curte, îi duc în fiecare zi la școală și îi aduc de frică să nu pățească ceva…”, mai spune mămica revoltată și îngrijorată de această situație.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?