8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

VIDEO: Pericol pe strada Zăvoaie. „Mi-e pur și simplu frică să-i las pe copii singuri pe stradă!”

Mă numesc Gabriela Mogoșan, sunt din Bistrița, iar de la sărbătorile de iarnă m-am mutat la casă, pe strada Zăvoaie, nr. 63A. Problema este că – de când m-am mutat, noapte de noapte vin la poarta mea o haită de câini care latră încontinuu și nu putem să dormim…” – așa începe scrisoarea trimisă pe adresa redacției de cititoarea noastră care precizează că a făcut o sesizare inclusiv la Poliția Locală.

Au trimis pe cineva de la Ecarisaj cam de 2 săptămâni. Au venit 4 persoane, le-am arătat unde sunt câinii, după care au început să se învârtă pe lângă ei…”, a recunoscut bistrițeanca, presupunând că probabil, fiind bineînțeles dimineață, oamenii nu prea aveau chef de lucru, pentru că cele 4 persoane nu au reușit să prindă niciun câine.

Iar dacă nu au reușit, au plecat și ne-au lăsat baltă total, fără să-i mai intereseze să rezolve cumva situația până la capăt…”, s-a mai plâns Gabriela Mogoșan, adăugând că vineri dimineața câinii au fost foarte agitați, lătrând insistent și foarte tare, încă din zorii zilei.

Se pare că le place să stea aici în fața porții, deși nu le-am dat niciodată de mâncare. Problema mai gravă este că am și eu 3 copii și mi-e pur și simplu frică să îi las singuri să iasă din curte, îi duc în fiecare zi la școală și îi aduc de frică să nu pățească ceva…”, mai spune mămica revoltată și îngrijorată de această situație.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.