21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO: Președintele – o frână. „Război împotriva României”

97% dintre români nu știu ca președintele Klaus Iohannis să fi făcut ceva bun sau constructiv pentru România, în cei patru ani de mandat, susține deputatul PSD Doina Pană. Aceasta l-a criticat dur pe președinte, avertizând că va intra în istorie drept „președintele Frânaru”…!

Conform unui sondaj de opinie difuzat de televiziunile naționale, 97% dintre români au răspuns că nu știu exact ce a făcut președintele Iohannis în cei 4 ani de mandat. „Nu numai că a încercat să bage bețe-n roate la tot ce a putut ca programul de guvernare să nu se întâmple, dar a făcut mai mult, a încercat să fie o frână…! Cineva spunea că va intra în istorie sub denumirea de „președintele bețe-n roate”. Eu zic că va intra cu o denumire și mai neferictă: președintele Frânaru…!”, a comentat ieri Doina Pană.

Structurându-și criticile în 7 puncte, Doina Pană i-a mai reproșat președintelui Iohannis că a recurs inclusiv la defăimarea României în Occident, atunci când a afirmat că România nu este pregătită să preia Președinția Consiliului Uniunii Europene – dar și că a introdus în lupta politică Armata (care, din cauza președintelui, nu are un șef de stat major în momentul de față).

Doina Pană i-a mai reproșat lui Iohannis faptul că a încălcat Constituția și deciziile Curții Constituționale: „De 80 de zile suntem fără 2 miniștri numiți. Președintele a refuzat și eliberările din funcții, deși existau două demisii depuse…!”, a conchis Doina Pană, subliniind că aceasta nu mai este o luptă politică, ci „un război împotriva României”.

[arve url=”https://youtu.be/9Iq90nfxyrc ” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: