6.8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

VIDEO: Președintele – o frână. „Război împotriva României”

97% dintre români nu știu ca președintele Klaus Iohannis să fi făcut ceva bun sau constructiv pentru România, în cei patru ani de mandat, susține deputatul PSD Doina Pană. Aceasta l-a criticat dur pe președinte, avertizând că va intra în istorie drept „președintele Frânaru”…!

Conform unui sondaj de opinie difuzat de televiziunile naționale, 97% dintre români au răspuns că nu știu exact ce a făcut președintele Iohannis în cei 4 ani de mandat. „Nu numai că a încercat să bage bețe-n roate la tot ce a putut ca programul de guvernare să nu se întâmple, dar a făcut mai mult, a încercat să fie o frână…! Cineva spunea că va intra în istorie sub denumirea de „președintele bețe-n roate”. Eu zic că va intra cu o denumire și mai neferictă: președintele Frânaru…!”, a comentat ieri Doina Pană.

Structurându-și criticile în 7 puncte, Doina Pană i-a mai reproșat președintelui Iohannis că a recurs inclusiv la defăimarea României în Occident, atunci când a afirmat că România nu este pregătită să preia Președinția Consiliului Uniunii Europene – dar și că a introdus în lupta politică Armata (care, din cauza președintelui, nu are un șef de stat major în momentul de față).

Doina Pană i-a mai reproșat lui Iohannis faptul că a încălcat Constituția și deciziile Curții Constituționale: „De 80 de zile suntem fără 2 miniștri numiți. Președintele a refuzat și eliberările din funcții, deși existau două demisii depuse…!”, a conchis Doina Pană, subliniind că aceasta nu mai este o luptă politică, ci „un război împotriva României”.

[arve url=”https://youtu.be/9Iq90nfxyrc ” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...