20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO: Trupa Arhivers din Beclean a câștigat Marele Premiu la Cluj Folk Fest! Cu ce piesă a cucerit juriul și publicul:

Trupa Arhivers, înființată în luna mai a acestui an, a cucerit juriul și publicul cu piesa „Muntele Vrăjit”, compoziție proprie, la Cluj Folk Fest, ediția a 4-a, eveniment ce a avut loc weekend-ul acesta la Cluj-Napoca. Tinerii s-au întors acasă, la Beclean, cu Marele Premiu.

Dragi prieteni, suntem extrem de încântați să vă anunțăm că trupa noastră, Arhivers, a câștigat Marele Premiu la Cluj Folk Fest, ediția a 4-a!

Piesa Muntele Vrăjit, compoziție proprie, a cucerit juriul și publicul, și suntem onorați să împărtășim această realizare cu voi.

Mulțumim din suflet organizatorilor pentru această experiență extraordinară! Festivalul a fost minunat organizat, ne-am simțit ca acasă în mijlocul unei comunitaţi atât de calde.

Am avut ocazia să întâlnim artiști excepționali și oameni faini, de la care am învățat multe despre frumusețea și profunzimea acestui gen muzical„, spun cei de la Arhivers.

Arhivers este un proiect muzical ce aduce în prim-plan esența folk-ului combinată cu influențe subtile de pop-rock și balade emoționante.

Fiecare piesă a trupei este o poveste în sine, abordând teme de iubire, viață și interogații umane, toate exprimate printr-o muzică profundă și accesibilă. 

Este un proiect pe care l-am lansat în luna mai a acestui an și la care lucrăm de mai mulți ani. Sunt câteva piese pe care le-am scris cu 5 -6 ani în urmă și abia acum au atins maturitatea necesară să le putem prezenta publicului”, ne-a explicat Alex Czirai, unul dintre fondatorii trupei.

Arhivers este formată din:

Alex Czirai – voce și chitară
Claudiu Timoce – voce
Bogdan Megyesi – chitară solo
Cosmin Marcu – chitară bas
Andrei Găurean – clape
Jerry Zsolt – tobe/percuții

Iar în umbra proiectului sunt încă niște oameni foarte importanți:

Florin Șipoș – sunet și tehnic
Aretina – text / compoziție.

Despre Alex Czirai, un tânăr din Beclean, care oferă, gratuit, lecții de chitară pentru beclenarii de toate vârstele, puteți citi mai multe mai jos:

FOTO: A învățat singur să cânte la chitară de pe YouTube, iar acum Alex Czirai le dezvăluie gratuit beclenarilor de toate vârstele secretele instrumentului

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: