8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

VIDEO – Turc: În octombrie turnăm asfalt pe Tărpiului. Partea de rampă, cu trei benzi

Lucrările la porțiunea „de pământ” a străzii Tărpiului sunt aproape de final. „În octombrie turnăm primele două straturi de asfalt. Zona de rampă a străzii va avea trei benzi”, a declarat Ioan Turc.

Porțiunea de 700 de metri de pământ din strada Tărpiului va fi asfaltată în curând.

Pe strada Tărpiului a fost realizată o parte din trotuar și se lucrează la bordurare. După ce s-a construit o rețea pentru canalizarea apelor pluviale, inclusiv cu guri de scurgere Geiger, se continuă lucrările până la zona de asfalt pentru refacerea integrală a patului drumului”, a explicat Ioan Turc.

Luna viitoare se vor turna primele straturi de asfalt. Iar cu al treilea se va acoperi întreaga stradă.

În luna octombrie vom trage două straturi de asfalt pe acea porțiune. Iar al treilea strat, cel de uzură, va fi tras pe toată strada Tărpiului. Reamintesc faptul că zona de rampă, dinspre Drumul Cetății va avea trei benzi de circulație”, a explicat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul Bistriței a promis că lucrările de asfaltare a întregii străzi Tărpiului vor fi făcute în ritm alert. Astfel, traficul auto în zona respectivă va avea de suferit mai puține zile.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.