17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

VIDEO – Turc: În octombrie turnăm asfalt pe Tărpiului. Partea de rampă, cu trei benzi

Lucrările la porțiunea „de pământ” a străzii Tărpiului sunt aproape de final. „În octombrie turnăm primele două straturi de asfalt. Zona de rampă a străzii va avea trei benzi”, a declarat Ioan Turc.

Porțiunea de 700 de metri de pământ din strada Tărpiului va fi asfaltată în curând.

Pe strada Tărpiului a fost realizată o parte din trotuar și se lucrează la bordurare. După ce s-a construit o rețea pentru canalizarea apelor pluviale, inclusiv cu guri de scurgere Geiger, se continuă lucrările până la zona de asfalt pentru refacerea integrală a patului drumului”, a explicat Ioan Turc.

Luna viitoare se vor turna primele straturi de asfalt. Iar cu al treilea se va acoperi întreaga stradă.

În luna octombrie vom trage două straturi de asfalt pe acea porțiune. Iar al treilea strat, cel de uzură, va fi tras pe toată strada Tărpiului. Reamintesc faptul că zona de rampă, dinspre Drumul Cetății va avea trei benzi de circulație”, a explicat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul Bistriței a promis că lucrările de asfaltare a întregii străzi Tărpiului vor fi făcute în ritm alert. Astfel, traficul auto în zona respectivă va avea de suferit mai puține zile.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...